Groningen Seaports

Over dit evenement

Categorie
Bedrijfsverkenning
Organisator
Activiteitencommissie
Datum en tijd
22 feb. 2024 15:00 - 17:30
Locatie
Nijlicht, Schildweg 16, 9979 XR Eemshaven

 

Het is gelukt…..

Reeds diverse keren heeft de Activiteiten Commisie getracht om een bedrijfsverkenning te organiseren bij Groningen Seaports in de Eemshaven. Met name in 2023 in verband met het 50-jarig bestaan, maar helaas is dat niet gelukt.

Echter de aanhouder wint en daarom maar weer de draad opgepakt voor 2024 en, hoewel weer grote drukte en veel data bezet, hebben we het nu getroffen.
Donderdag 22 februari was bij uitzondering nog beschikbaar, dus aan de slag.
Maar omdat we niet met eigen vervoer over het terrein mogen rijden, maar per touringcar , zou het aantal deelnemers beperkt zijn tot 50 personen.
En weer stelde de PA van directeur Cas König, Annemiek van Meurs, alles in het werk om ergens een bus te vinden die een groter aantal deelnemers mogelijk maakte, gelet op onze CCGS ervaringen ten aanzien van de gemiddelde deelname.  Ja hoor, het lukte haar in Hoogeveen. Daardoor kunnen we nu met max 86 leden deelnemen.

Hoewel Cas König tot zijn spijt niet de rondleiding kan verzorgen, zal manager Sales & Business Development, Wisse Hummel, ons rondleiden, over het terrein waar de afgelopen jaren zeer veel weer is veranderd en nog steeds verandert, Zeker in vergelijking met een eerder bezoek van de club in juni 2008, waarbij velen zich w.s. de woeste vaart met snelle vaartuigen (“zout aan de broek”) zullen herinneren….

Programma:

15.00 uur Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers in Nijlicht, Schildweg 16 in de Eemshaven.

15.30 tot 16.00 uur Presentatie Groningen Seaports door Wisse Hummel.

16.00-17.00 uur Rondrit per touringcar door de Eemshaven eveneens met Wisse Hummel

17.00 uur Drankje/hapje in Nijlicht.

17.30 uur Einde

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien