Beste leden Commerciële Club Groningen Senioren.

Wat zijn we 2023 swingend begonnen met ons traditionele Nieuwjaarsgala op 19 januari in Zeegse. Na 3 jaar mochten we elkaar weer een goed nieuwjaar wensen met een feestje! Huisband  ‘Combo Time’  zorgde als altijd voor geweldige muziek en de talenten van sommige leden leveren elke keer weer een verrassing op:  Riemie Poortinga die zeer gevoelig de Duitse smartlap ten gehore brengt en de mystery guest van de avond :  onze eigen voorzitter Jan Wallinga met Louis Amstrong’s ‘Wonderful World’  !!!

Maar er staat nog een hele bijzondere bijeenkomst op het programma dit jaar : ons 7e lustrum. We zijn inmiddels 35 jaar jong en dat willen we vieren! En wel op donderdag 11 mei 2023 in Martini Plaza Groningen met de musical  ‘LES MISERABLES’.

Er is inmiddels een optie genomen op een aantal rijen met uitstekende plaatsen. Het is wel plannen op de langere termijn, maar meerdere avonden zijn al uitverkocht en dus hebben we te maken met een deadline. Daarom willen we nu al graag een inschatting van het aantal leden dat dit lustrum met ons wil vieren.

Graag – onder voorbehoud uiteraard – via de site aanmelden bij het programma 11 mei 2023.

Verdere details over de invulling van de avond qua tijden, parkeren en betaling krijgt U op een later moment toegestuurd. Wat we wel al weten is dat vanaf 16.30 uur inloop, ontvangst en diner zijn gepland en in de pauze en nazit worden drankjes en hapjes verzorgd, Dit alles in een speciaal voor ons gereserveerde ruimte. Feestelijke kleding draagt altijd bij tot de feestvreugde!

Om U alvast een idee van de kosten te geven :  dankzij de reservering van de afgelopen jaren, denken we dat de eigen bijdrage voor het complete avondvullende programma max. € 70,00 p.p. zal bedragen.

We zien Uw opgave graag z.s.m. tegemoet!

Hartelijke groet,

Bestuur en Activiteiten Commissie

Commerciële Club Groningen Senioren.

 


de-graanrepubliek-nieuweschans

VoornaamAchternaamAantal
GerdaDrent2.00
Albert JanMolen, van der2.00
HenkTepper2.00
MarijeJeeger, de2.00
HansMeijer2.00
JacquesToxopeus2.00
WimKlok2.00
JanWallinga2.00
HarryDrijfhamer2.00
JanBenninga1.00
JanRuuls2.00
Jan C.Kappenburg2.00

 

 

 

Tags:

Categories:

Comments are closed